• 09121990309 - 01343449625
  • منطقه آزاد انزلی، مجتمع ستاره شمال، شماره 2218
داده پردازی هوشمند کندو
(منطقه آزاد انزلی)
انواع هکرها
انواع هکرها

انواع هکرها به شرح ذیل می‌باشند:

1. هکرهای کلای سیاه

2. هکرهای کلاه سفید

3. هکرهای کلاه خاکستری

4. هکرهای کلاه سبز

5. هکرهای کلاه آبی

6. هکرهای کلاه قرمز

 

هکرهای کلای سیاه:

هکر کلاه سیاه یک مجرم سایبری است که با قصد تخریب یا جنایی به سیستم‌های کامپیوتری نفوذ می کند. هکرهای کلاه سیاه احتمالا چیزی هستند که شما هنگام تصور یک هکر معمولی یا مجرم سایبری به ان فکر می کنید.

آنها دارای دانش فنی پیشرفته و توانمند  برای انجام حملات میباشند. آنها از راههای مختلف برای پیدا کردن آسیب‌پذیری در سیستم های کامپیوتری و نرم افزارها ، که معمولا برای سود مالی  یا سایر اهداف مخرب میباشند بهره برداری می کنند.

این هکرها می توانند با سرقت اطلاعات حساس یا شخصی، به خطر انداختن کل سیستم های کامپیوتری یا تغییر شبکه های حیاتی، به افراد و سازمان ها اسیب جدی برسانند.

انگیزه: سود بردن از نقض داده ها

 

هکرهای کلاه سفید:

همانند هکرهای کلاه سیاه، هکرهای کلاه سفید کارشناسان امنیت سایبری هستند که از مهارت های خود برای یافتن اسیب پذیری در شبکه های سازمانی و سیستم های کامپیوتری استفاده می کنند. با این حال، تفاوت اصلی بین انها این است که هکرهای کلاه سفید مجاز به هک کردن این سیستم ها برای شناسایی اسیب پذیری های امنیتی قبل از اینکه یک هکر جنایی بتواند.

به طور معمول توسط دولت ها یا کسب و کارهای بزرگ استخدام می شوند، هکرهای کلاه سفید شناسایی و رفع نقاط ضعف موجود در سیستم های امنیتی سازمانی برای کمک به جلوگیری از حمله خارجی یا نقض داده ها.

انگیزه ها: کمک به کسب و کارها برای جلوگیری از حملات امنیت سایبری

 

هکرهای کلاه خاکستری:

هکر کلاه خاکستری یک متخصص امنیت سایبری است که راه هایی برای هک کردن شبکه ها و سیستم های کامپیوتری پیدا می کند اما بدون قصد مخرب یک هکر کلاه سیاه. به طور معمول، انها در فعالیت های هک برای لذت بردن از پیدا کردن شکاف در سیستم های کامپیوتری شرکت می کنند و حتی ممکن است به مالک اطلاع دهند که ایا نقاط ضعفی پیدا می کنند. با این حال، انها همیشه در هنگام انجام این کار اخلاقی ترین مسیر را انتخاب نمی کنند

آنها ممکن است بدون اجازه مالک به سیستم ها یا شبکه ها نفوذ کنند (حتی اگر انها سعی در ایجاد آسیب نداشته باشند).

انگیزه: لذت شخصی

 

هکرهای کلاه سبز:

هکر کلاه سبز کسی است که برای دنیای هک جدید است اما به شدت بر افزایش مهارت های حمله سایبری خود تمرکز دارد. انها در درجه اول بر کسب دانش در مورد چگونگی انجام حملات سایبری در همان سطح همتایان کلاه سیاه خود تمرکز می کنند. هدف اصلی انها این است که در نهایت به یک هکر تمام عیار تبدیل شوند، بنابراین انها وقت خود را صرف جستجوی فرصت های یادگیری از هکرهای با تجربه تر می کنند.

انگیزه ها: برای یادگیری نحوه تبدیل شدن به یک هکر با تجربه

 

هکرهای کلاه آبی:

هکرهای کلاه ابی توسط سازمان ها استخدام می شوند تا یک نرم افزار یا شبکه سیستم جدید را قبل از انتشار آن آزمایش کنند.

نقش آنها یافتن نقاط ضعف یا اسیب پذیری‌های امنیتی در نرم افزار جدید و اصلاح آنها قبل از راه اندازی سامانه است.

انگیزه ها: شناسایی آسیب‌پذیری‌ها در نرم‌افزار سازمانی جدید قبل از انتشار آن

 

هکرهای کلاه قرمز:

هکرهای کلاه قرمز توسط سازمان‌های دولتی استخدام می‌شوند تا آسیب‌پذیری‌های سیستم های امنیتی را با تمرکز ویژه بر پیدا کردن و خلع سلاح هکرهای کلاه سیاه شناسایی کنند.

انها به ویژه در شکار مجرمان کلاه سیاه بی رحمانه شناخته شده اند و معمولا از هر وسیله ممکن برای از بین بردن آنها استفاده می‌کنند.

این اغلب به نظر می رسد استفاده از تاکتیک های مشابه هکرهای کلاه سیاه و استفاده از این روش ها علیه انها  با استفاده از همان بدافزار، ویروس ها و استراتژی های دیگر برای به خطر انداختن ماشین های خود از داخل به بیرون.

انگیزه: برای پیدا کردن و نابود کردن هکرهای کلاه سیاه

 

لازم به ذکر است هکرها در بیشتر منابع دارای سه دسته اصلی کلاه سیاه، کلاه سفید و کلاه خاکستری می‌باشند.

 

references:

https://www.fortinet.com/resources/cyberglossary/what-is-hacking